2 în 1 între psihoza inutilă și resuscitarea anticipatelor

Președintele Iohannis a dat semnalul că lupta anti-PSD continuă, chiar în ziua fatidică a apariției pe plaiurile României, a primului caz de infecție cu coronavirus. Practic, suntem în situația de 2 în 1: se reia o bătalie și se demarează o alta, într-o singură zi / seară.

Coronavirusul a băgat spaima în oasele mioritice încă din momentul în care septuagenarul italian, care ne-a vizitat meleagurile, a fost depistat ca fiind infectat cu COVID-19. În Italia.

Anunțul apariției primului român purtător, în România a coronavirusului, a pus gaz pe foc! Agitație maximă și-un fior de panică! S-a continuat și mai abitir luarea supermarket-urile cu asalt, și s-a pornit marea aprovizionare, ca de Paște, Crăciun sau Revelion, cu tot ce ar putea ostoi foamea. Rafturile cu produse pentru igiena personală, au ramas în continuare nederanjate. Intacte și ignorate fără milă, în ciuda îndemnurilor de bun simț: IGIENA PERSONALĂ, ESTE PRIMA LINIE DE APĂRARE ÎMPOTRIVA ORICĂRUI VIRUS DIN LUMEA ASTA! 

Hoardele de “prevăzători” consideră că atacarea COVID-ului e musai să se facă numai cu burta plină. ’geaba au strigat din toți rărunchii “Ho!”, autoritățile și paradoxal, reprezentații marilor lanțuri de supermaket-uri, dând asigurări că stocurile actuale de alimente dau pe-afară și pot hrăni milioane de români, vreme de câteva luni. Fără a mai pune socoteală rezervele statului sau reaprovizionările depozitelor cu mii de tir-uri, zilnic. Românul s-a născut prudent, mai ales când vine vorba de foale. Înțelepciunea românului post-decembrist, parcă trece ar trece, invariabil, prin stomac.

Speculanții de măști și dezinfectanți, își freacă rânjind mâinile. Au ridicat prețurile fără discernământ, considerând că acu’i momentul optim să se îmbogățească. “Jurnaliști” de ocazie, lansează mesaje imbecile pe rețelele de socializare, niște inconștienți care nu-și dau seama ce tsunami mediatic stârnesc cu “buna lor credință”. Biserica Ortodoxă Română aka BOR, a găsit soluția anti-coronavirus: suspecții de infecții cu coronavirus, să nu mai vină la biserică și să-și pupe crucile și icoanele din dotare. Mai mult decât atât, COVID-ul drăcesc cică se poate combate cu succes bând aghiasmă, aplicând pe corp cu generozitate mir sfințit și spunând cu pioșenie maximă Tatăl Nostru. Amin și Doamne Ajută!

În toată nebunia, medicii, specialiștii (ăia care chiar știu despre ce vorbesc) dar și presa sănătoasă la cap, par că-și răcesc gura de pomană, iar panica, se știe, este mama crizei și a haosului generalizat.

Măi oameni buni! Calmați-vă! Suntem departe de o situație complicată iar autoritățile au dovedit că au căscat ochii cât cepele, descoperind rapid un prim caz, bașca unul asimptomatic. S-au luat măsuri de izolare a zonei unde a fost identificat cazul iar suspecții sunt strict monitorizați, sub pază.

Pe plan politic, președintele panzer, Klaus Iohannis, a rămas încălțat în șenilele de război anti PSD, nominalizând la funcția de prim ministru, un adevărat spin în coastele tripletei PSD – ALDE – ProRomânia, în persoana celui mai detestat ministru din actuala garnitură guvernamentală: Florin Cîțu, ministrul demis / interimar al Finanțelor.

Marcel Ciolacu, din roșul comunistoid al PSD-ului, s-a înverzit instant, luat prin surprindere de curajul, vecin cu nebunia, a prim-locatarului de la Cotroceni. Lui Victor Viorel “Dottore” Ponta i-a pierit rânjetul ironic iar pe Călin “Fotomodel” Tăriceanu l-a trimis într-o stare comatoasă. Înca euforic, după succesul mazilirii lui Orban, Orlando „Discotecă” Teodorovici lansează o „nucleară” halucinantă: să-l suspendăm pe Iohannis! Delir, șoc și groază.

Toți inșii ăștia corozivi, bravau cu superioritate după lovitura de “artiști” de la Curtea Constituțională, lovindu-l la mir pe Ludovic Orban. Acum caută soluții, evident, la fel de perverse ca și mișcarea pe care au dat-o cu largul concurs al lui Valer Dorneanu, un pesedist sadea plantat în fruntea de CCR, pe post de mină anti-democrație, de însuși Liviu Nicolae Dragnea, ocupantul unui pat al penitenciarului Rahova.

Cu toții se așteptau ca Iohannis să bată în retragere, iar tema alegerilor parlamentare anticipate să fie abandonată, după ce aceste lipitori ai Parlamentului României, au violat-o în grup. Amară dezamăgire și nenorocită temere li se cuibărește în sufletul lor bolșevic. Cu Cîțu, care n-are nimic de pierdut, s-ar putea să li se înfunde. Chiar și în eventualitatea, utopică ce-i drept, că vor vota echipa lui Cîțu, grupându-se ulterior într-o blocadă anti guvernamentală, nu vor face decât să adâncească problemele acestei țări, tulburând și mai mult apele politicii românești. Vor avea de-aface cu un profesionist pe bune, în finanțe și economie. Absolvent al unor universități prestigioase din SUA, masterand și doctorand, cu un background profesional solid, Florin Cîțu s-ar putea să le încurce serios planurile. Omul e călit în economia reală, nu în atârnarea cu nesimțire maximă pe lângă partide sau în numiri pe considerente politice în funcții călduțe la stat (la propriu și la figurat), cu salarii babane pe bani publici.

Drept urmare, PSD – ALDE – ProRomânia și UDMR, sunt “invitați” din nou de Președinte, la lupta dreaptă și deschisă de la urne, oferind astfel românilor, dreptul de a-și alege singuri soarta, prin alegeri parlamentare anticipate. Întrebarea care se naște din tot acest amalgam politic, este: au curaj?

Poate de data asta…

No Comments

Leave A Comment