Premierele cinematografice cele mai așteptate din 2020-VIDEO

Bad Boys for Life, No Time to Die, Top Gun: Maverick sau Avatar 2 sunt doar câteva dintre titlurile cele mai așteptate de cinefili în 2020, promițând efecte speciale nemaiîntâlnite și senzații de neuitat.

Bad Boys for Life – Bad Boys 3

Regizat de Adil El Arbi și Bilall Fallah, filmul îi readuce în prim plan pe Marcus Burnett (Martin Lawrence), care acum este inspector de poliție, dar și pe Mike Lowery (Will Smith), care trece prin criza vârstei mijlocii, ambii fiind în pragul pensionării. Cum era de așteptat, cei doi polițiști fac din nou echipă când un mercenar albanez, căruia i-au ucis fratele, le promite o confruntare cu iz de răzbunare explozivă dar care va avea și momente  amuzante, în stilul caracteristic al celor doi detectivi.

Avatar 2

James Cameron ne propune o reîntoarcere, mult așteptată de către fani, pe planeta Pandora. La câțiva ani după lupta cu pământenii, extratereștrii de pe Pandora își continuă liniștiți viețile. Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp, alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă, de o nouă amenințare. North, este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun „venusieni”. Acestia provoacă mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică, în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.

Filmul se preconizează a fi lansat în decembrie 2020 iar producătorii nu au lansat deocamdată niciun trailer.

Top Gun: Maverick

Încercarea de reeditare a succesului din 1986, îi revine lui Joseph Kosinski, regizorul care a mai lucrat cu Tom Cruise, în pelicula Oblivion, din 2013.

După mai bine de treizeci de ani de serviciu ca unul dintre aviatorii de top ai Marinei, îl regăsim pe Pete Mitchell (Tom Cruise) în locul în care aparține, împingând la maximum limitele curajului, ca pilot de testare, dar încercând din răsputeri să evite avansarea, care l-ar putea țintui definitiv la sol.

No Time to Die

Deși Bond a părăsit serviciul activ, liniștea lui este de scurtă durată. Vechiul său prieten din CIA, Felix Leiter, îi cere ajutorul, conducând-ul pe Bond, pe urmele unui ticălos misterios înarmat cu o nouă tehnologie extrem de periculoasă pentru umanitate.

Acesta este ultimul film din seria Bond, pentru actorul britanic Daniel Craig.

No Comments

Leave A Comment