15 cazuri de infecții cu coronavirus, confirmate în România

Autoritățile medicale sunt în alertă maximă, după ce în țară au fost confirmate până în prezent 15 cazuri de infecții cu coronavirus. Toți au o stare generală bună, nefiind înregistrate situații critice. Totuși, persoanele în vârstă precum și cele care suferă de afecțiuni cronice sunt atent monitorizate.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în România, 27 de persoane se află în carantină, fiind internate în diverse centre din țară, iar alte 12 789 de persoane sunt în izolare la domiciliu, fiind monitorizate permanent de autoritățile sanitare.

Vestea bună este că 5 persoane au fost declarate vindecate de coronavirus, iar astăzi va fi externată o tânără de 15 ani, ce a fost internată la Timișoara.

Începând cu 9 martie, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis sistare zborurilor dinspre și înspre Italia. Deasemenea, persoanele care intră în țară venind dinspre Italia, China, Iran și Coreea de Sud, indiferent de mijlocul de transport folosit, vor intra imediat în carantină sau autoizolare pe teritoriul României.

No Comments

Leave A Comment