A murit jurnalista Cristina Țopescu

Trupul neînsuflețit al jurnalistei, a fost găsit de polițiști, duminică seară în jurul orei 22, în locuința ei din comuna Tunari, după ce o vecină a alertat autoritățile, deoarece nu a mai văzut-o de mai bine de trei săptămăni.

Anchetatorii declară că nu prezintă urme vizibile de violență, cauzele decesului urmând a fi stabilite în urma necropsiei. Poliția va deschide un dosar penal pentru moarte suspectă, până la clarificarea circumstanțelor exacte în care s-a produs decesul.

Cristina Țopescu locuia singură, și era mare iubitoare de animale. Dealtfel, în casă au fost găsiți mai mulți câini, doi dintre ei fiind morți.

De la sfârșitul anului 2019, Cristina Țopescu a fost consiliera ministrului Sănătății pe probleme de comunicare. Ultima postare pe contul ei de Facebook, datează din 26 decembrie. Ea a lucrat pentru Televiziunea Română, PRO TV, Prima TV și Antena 3.

În perioada septembrie-decembrie 1989 a fost arestată, după ce alături de un grup de prieteni, încercase să treacă fraudulos granița, în Serbia, fiind eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Cristina Țopescu, a fost prezentatoare de televiziune, avea numai 59 de ani și a fost fiica regretatului  jurnalist sportiv Cristian Țopescu.

No Comments

Leave A Comment