Autopsia Cristinei Țopescu a fost finalizată. Data morții

Medicii legişti apreciază că jurnalista ar fi murit, în somn, în jurul datei de 30 decembrie 2019, în urma unui infarct miocardic, suferit în timpul somnului. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit în pat, fiind îmbrăcată în haine de dormit.

În stomacul ei au fost găsite medicamente, dar deocamdată nu s-a astabilit dacă acestea i-ar fi provocat decesul. Mai mulți cunoscuți afirmă că Cristina făcea un tratament cu antidepresive, după numeroase atacuri de panică şi senzații de sufocare, survenite după dispariția tatălui ei, Cristian Țopescu, în urmă cu aproape doi ani.

Potrivit autorităților, rezultatele anchetei privitoare la cauza morții Cristinei Țopescu, vor apărea în cel mult trei săptămâni.

Apropiații ei afirmă că exclud varianta unui suicid, în casă nefiind găsit niciun bilet de adio. În plus Cristina Țopescu era o mare iubitoare de animale şi dacă ar fi avut vreo intenție sinucigaşă, primul lucru pe care l-ar fi făcut, ar fi fost să încredințeze unor persoane de încredere, câinii pe care îi ingrijea. Amintim că în casă au fost găsiți morți, cel mai probabil de foame şi sete, doi dintre câinii ei, alți cinci căței fiind găsiți în viață în curtea casei din Tunari.

Cristina Țopescu avea doi frați după tată, cu care însă nu avea o relație foarte apropiată. 

Miercuri, trupul ei neînsuflețit va fi depus la cimitirul Bellu din Capitală, urmând ca potrivit dorinței ei, să fie incinerată, joi, 16 ianuarie.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, duminică seară, într-o casă închiriată, dintr-un complex din comuna Tunari, județul Ilfov.

No Comments

Leave A Comment