CEx PSD, la ceas de seară, la hotelul lui Negoiță

Vineri seară Comitetul Executiv al PSD își pregătește strategia și va fi prezentată noua echipă de conducere care va sta alături de Marcel Ciolacu. Printre cei pe care liderul interimar al Social-Democraților și i-ar dori aproape sunt fostul premier Sorin Grindeanu dar și pe Gabriela Firea. Chiar dacă cu Firea, Ciolacu nu se află în cele mai cordiale relații, surse din PSD susțin că totuși președintele interimar al PSD și-ar dori-o alături în perioada următoare.

Tot în CEx-ul de vineri seară, PSD va stabili data congresului și se vor analiza propunerile pentru schimbarea statutului PSD. Deasemenea, Titus Corlățean va fi desemnat ca propunere pentru șefia Senatului, în locul lui Teodor Meleșcanu, care își va prezenta demisia din această funcție.

Întâlnirea liderilor Social-Democraților mai are pe ordinea de zi și stabilirea strategiei pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban, pe care au depus-o joi și care urmează să fie  prezentată în plen, cel mai probabil luni. În demersul lor, PSD-iștii sunt susținuți de UDMR, totalizând un număr de 233 de voturi. Ei mizează însă și pe voturile parlamentarilor minorităților naționale și al neafiliaților.

În weekend sunt programate întâlniri cu liderii locali dar și cu membrii grupurilor parlamentare PSD.

No Comments

Leave A Comment