Fostul ministru al Economiei Daniel Chitoiu, accident rutier grav

Evenimentul, în care şi-au pierdut viața două persoane şi au fost rănite alte două, s-a petrecut joi dimineață, pe DN 7 în localitatea Zamfireşti, județul Argeş.

Din cercetări dar şi din declarațiile martorilor, rezultă că autoturismul Audi, condus de fostul ministru al Economiei, şi-a părăsit banda de mers, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu un autoturism Dacia Logan, condus regulamentar de un pensionar în vârstă de 82 de ani, care a decedat. De-asemenea, a murit şi o pasagera, în vârstă de 73 de ani, aflată în Logan. Tot în autoturismul Dacia, se mai aflau două personae, care au suferit leziuni. La momentul accidentului, Daniel Chițoiu era singur în maşină. Martorii oculari, susțin că Audi-ul avea viteză, la momentul impactului şi nu a frînat pentru a evita coliziunea, lucru constatat şi de polițiştii veniți la fața locului.

Chițoiu a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, acuzând dureri toracice. Filmările şi fotografiile realizate de martori, îl înfățişează însă pe Daniel Chițoiu pe picioarele lui, inspectând zona şi discutând cu persoanele şi polițiştii de la fața locului.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

No Comments

Leave A Comment