Primarul penelist Damian Butnariu – sex cu minore, în sediul Primăriei

Edilul comunei Mogoşeşti-Siret, județul Iași, Damian Butnariu se află în centrul unui scandal sexual cu iz penal: acesta a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu două minore, chiar în biroul său din primărie.

Primarul, unul dintre cei mai influenți membri ai PNL Iaşi și primar al comunei Mogoşeşti-Siret din 2004, a “beneficiat” de serviciile sexuale ale unei rețele de prostituție, care în anul 2007, i-a oferit contra sumei de 100 de lei, două tinere, care la momentul respectiv aveau 17 ani şi care s-a dovedit în instanță că au fost răpite și obligate să se prostitueze. 

Proxenetul Adrian Buduroi, a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru trafic de persoane,  de-abia în 2019. Fiind chemat să dea explicații, în calitate de martor, primarul Damian Butnariu a recunoscut în fața instanței, că a întreținut relații sexuale normale şi orale cu două minore, aduse de inculpatul Adrian Buduroi.

Imediat ce informația a apărut în presă, primarul Damian Butnariu a publicat un mesaj pe contul său de Facebook, anunțând că intenționează se autosuspende din PNL:

“În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toți cei care tânjesc la funcția ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche și incheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor.

Eu sunt mândru cu ceea ce am realizat, în calitate de primar pentru comunitatea mea din 2004 încoace și am și puterea de a recunoaște in fața lui Dumnezeu și a instanțelor de judecată atunci când greșesc.

Sunt membru al P.N.L. de la începutul carierei mele publice și ințeleg să mă pun la dispoziția conducerii partidului în această situație și rog să se ia act de dorința mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieși la suprafață in acest caz.
Le mulțumesc tuturor cetațenilor comunității mele pentru încrederea acordată. Ei sunt singurii care îmi cunosc caracterul personal și realizările în momentele critice din comună, realizări care vor rămâne mai presus de toate răutățile.
Sănătate multă tuturor!”

Foto: Facebook / Damian Butnariu

No Comments

Leave A Comment